Posle teške porodične tragedije u kojoj su izgubili petogodišnjeg sina… želeći usvojiti dete, Morrisonovi životi se okrenu naglavačke kada se sedmogodišnji dečak iznenada pojavi na njihovom pragu...
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
nemanjanekipetkovic   (2013-06-17 11:15 AM)
nemam obicaj da komentarisem filmove cak sta vise neznam dali sam ih svega nekolikoprokomentarisao a mnogo sam ih pogledao do sada. u moru dobrih filmova gde svaki nosi neku pouku neku pricu o zivotu ovaj sam odlucio da izdvojim.  preporucujem da ga pogledate jer je zaista dobar. sve u zivotu se desava sa razlogom i nista nije slucajno tako ako vam se nekada nesto lose desilo mozda je to stvarno test i ne ocajavajte iako je bunar zivotne inspiracije presusio pasce kisa i napunice ga i uvek je na kraju tunela svetlo.

0   Spam
tetak   (2013-01-11 7:53 PM)
obavezno pogledati

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|