» » Komedije, Drama, Strani Filmovi, 2019

Fourmi Aka Of Love and Lies (2019)

IMDb rating
Dirljiva i uzbudljiva priča o bezgraničnoj snazi dečje ljubavi. Dvanaestogodišnji Teo (Maleaume Paquin) zvezda je lokalnog fudbalskog kluba i sanja da će jednog dana igrati profesionalno u nekom od poznatih klubova. Otkad se razveo i počeo da pije, njegov otac (François Damiens) nalazi se na stazi samouništenja. Teo je nemoćan dok posmatra kako njegov otac polako uništava svoj život, ali ne odustaje od njega. Kada ga agent britanskog kluba obavesti da će biti izabran u tim, Teo vidi nadu za spas, ali usprkos njegovim najjačim naporima, nije izabran. Razočaran takvim vestima i sa željom da ne izneveri oca, Teo odluči da laže i kaže da je izabran. Međutim, obmana ubrzo izmiče kontroli, s trajnim posledicama za sve uključene.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|