» » Romantika, Strani Filmovi, 2020

Gabriel's Inferno (2020)

IMDb rating
Intrigantno istraživanje zavođenja, zabranjene ljubavi i iskupljenja, očaravajuća i strastvena priča o bekstvu jednog čoveka iz njegovog ličnog pakla dok pokušava da zaradi nemoguće: oprost i ljubav.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Zoe1705   (2020-10-07 5:06 PM) [Sadrzaj]
Oni što su stvarai ovaj film, kao da su to radilli za sebe i iz čiste ljubavi i da ni na trenutak nisu razmišljali kako će biti prihvaćen niti da li će donijeti zaradu. Meni se sviđa ta emocija sa kojom se pristupa stvaranju bilo čega. (većinu sam odgledala na brzini x2, ali bar sam odgledala do kraja, mnogo je tome doprinijelo što je glavni glumac prelijep  :D)

+1   Spam
mica90   (2020-09-05 4:40 PM) [Sadrzaj]
film je uraden po knjizi,toliko su isli u detalje da je film snimljen samo do polovine prve knjige a ima ih 3 ;) knjige su dobre ko voli malo napetosti i razvlacenja ,meni se film dopao mozda zato sto sam procitala knjigu ali mogli su malo da ubrzaju,bar da prica bude do kraja prve knjige.

0   Spam
TIGERVR   (2020-08-30 0:27 AM) [Sadrzaj]
Ma ima i vecih s... od ovoga :)
Prica podseca na one Hallmark-ove filmove, samo sto je gluma ocaj nad ocajima! Stvarno se retko vidja da ljudi ovoliko nemaju osecaja za glumu.

+1   Spam
alexqool   (2020-08-02 6:13 PM) [Sadrzaj]
Vece sranje u zivotu nisam gledala

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|