IMDb rating
16-godišnji Youri ceo živeo proveo je u Cité Gagarine, nepreglednom redu zgrada od crvene cigle na obodu Pariza. Posmatrajući nebesa iz svog stana mašta o tome da postane aŠesnaestogodišnji Jurij čitav svoj život živi u Gagarin kulama, velikim crvenim zgradama od cigle na periferiji Pariza. On sanja da jednog dana postane astronaut. Kada se pročuje da je u planu rušenje kula, Jurij se pridružuje otporu stanara i zajedno sa svojim prijateljima upušta se u misiju spašavanja sopstvenog doma, koji za njega postaje „zvezdani brod” – pre nego što zauvek nestane u svemiru.stronaut. Ali, kada se saznaju planovi za umištenje naselja, priključuje se otporu. Sa svojim prijateljima po imenima Diana i Houssam, kreće u misiju da spase Gagarine, transformišući ga u sopstveni "svemirski brod" - pre nego što potpuno nestane u svemiru.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|