IMDb rating
Ricky Gervais i Greg Kinnear glume u humorističnoj fantaziji redatelja Davida Koeppa u kojoj je glavni lik Bertram Pincus, zubar, koji, nakon što na nekoliko trenutaka umre tijekom običnog medicinskog zahvata, stekne sposobnost komuniciranja s mrtvima. No kada ga preminuli počnu moliti za usluge, zubar, koji je inače zaokupljen samim sobom, otkriva kako suživot s duhovima nije lak. Na sreću, tek preminuli poslovnjak Frank Herlihy obećava kako će držati preminule pod kontrolom ako dr. Pincus obeća da će spriječiti njegovu udovicu Gwen, da se uda za odvjetnika za ljudska prava Richarda koji nema smisla za humor. Prema Frankovim riječima, Richard je još jedan u nizu moralno korumpiranih i želi opelješiti Gwen te joj uzeti cijelo bogatstvo. U početku dr. Pincus odlučuje sudjelovati u toj smicalici, no nedugo nakon toga počinje sumnjati u pravi razlog svog nadnaravnog pratioca.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
strausxxx   (2014-12-16 9:46 AM) [Sadrzaj]
Nije los

+1   Spam
esshly   (2014-08-29 10:41 PM) [Sadrzaj]
simpatican

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|