IMDb rating
Kad Gerbena Kooistru imenuju za novog gradonačelnika maloga grada, on započinje bitku protiv velikog lokalnog kriminalca, „Djeda“ Toontjea. Gerbenova je misija teža nego što je očekivao. Naizgled nevin gradić pun je zločina. Liberalni političar Gerben Kooistra privremeno postaje gradonačelnik maloga grada kako bi kupio vrijeme za rješavanje „privatnog problema“. Ubrzo otkriva da je pogranično selo središte krijumčara droge koje vodi okorjeli kriminalac Toontje van Wanrooij. Ono što je u početku izgledalo kao laka zadaća pretvara se u opasnu misiju dok on shvaća da se mora sukobiti s Toontjeom kako bi se vratio na vrh. U međuvremenu se njegov sin zaljubi u Toontjevu unuku i uskoro će otkriti pravu prirodu Gerbenove tajne.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|