» » Drama, Strani Filmovi, 2022

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (2022)

IMDb rating
Danijel Radklif, Rupert Grint i Ema Votson pridružuju se reditelju Krisu Kolumbusu i ostalim glumcima iz svih osam filmova o Hariju Poteru u prvom povratku u Hogvorts, kako bi proslavili godišnjicu prvog filma iz franšize, „Hari Poter i Kamen mudrosti“, koji je premijerno prikazan pre 20 godina. Retrospektivni specijal donosi očaravajuću priču o nastanku filmova kroz intervjue i razgovore sa glumcima, pozivajući obožavaoce da krenu na magično putovanje kroz jednu od najgledanijih franšiza svih vremena. Događaju za pamćenje pridružuju se i Helena Bonam Karter, Robi Koltrejn, Rejf Fajns, Džejson Ajsaks, Geri Oldman, Imelda Stanton, Tom Felton, Džejms Felps, Oliver Felps, Mark Vilijams, Boni Rajt, Alfred Enoh, Metju Luis, Evana Linč, Ijan Hart i mnogi drugi. „Hari Poter 20. godišnjica: Povratak u Hogvorts“ će odati priznanje čaroliji stvaranja filmova i predivnoj zajednici koja se okupila u Warner Bros. studiju u Londonu pre dve decenije. Istovremeno će proslaviti neprevaziđeno nasleđe Hari Poter filmske franšize i njen neizbrisiv uticaj na srca, umove i maštu porodica i obožavalaca širom sveta.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|