» » Drama, Triler, Strani Filmovi

Hearts in Atlantis (2001)

Povodom smrti svoga najboljeg prijatelja, Bobby Garfield (David Morse) vraća se na sprovod u svoj rodni grad, gdje ga odmah preplave uspomene na djetinjstvo, posebno na čarobno razdoblje koje mu je promijenilo život.Kao jedanaestogodišnjaci, Bobby (Anton Yelchin), Carol (Mika Boorem) i Sully (Will Rothaar) bili su nerazdvojni, s time da su Bobby i Carol dijelili i nešto više, poljubac po kojemu će se, mislili su, mjeriti svi njihovi budući poljupci.U njihove živote tada je bio ušao tajanstveni stranac Ted Brautigan, koji se odmah sprijateljio s dječakom, ali ne i s njegovom majkom. Brautigan je s Bobbyjem podijelio svoje nadnaravne sposobnosti, upozorivši ga na progonitelje koji su mu bili na tragu.

Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
NovakPG   (2013-06-21 3:23 AM)
moze......

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|