» » Strani Filmovi, Horor

Hellraiser III: Hell on Earth (1992)

IMDb rating
Stravična smrt u Urgentnom centru šalje prelepu televizijsku reporterku na trag senzacionalne priče... I u ponor pakla kad se sretne sa Pinhedom i njegovim pomagačima.Neugledni vlasnik noćnog kluba kupuje neobičnu skulpturu, za koju uskoro otkriva da sadrži misterioznu, zagonetnu kutiju. Ova kutija je čuveni predmet koji otkriva tajne vrhunskog bola i zadovoljstva, a zapravo je prolaz u pakao. Ubrzo, novi vlasnik kutije oslobađa zlog Pinheda, pripadnika rase natprirodnih bića poznatih kao Senobiti. Pinhed nastavlja da ubija brojne posetioce kluba u nameri da postigne moć dovoljno veliku da pređe u zemaljsku ravan. Međutim, suočava se sa neočekivanim protivnikom, televizijskom reporterkom koja istražuje misteriozna ubistva u klubu. Kada otkrije istinu o zagonetnoj kutiji, shvata da samo ona može da zaustavi krvoproliće.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|