IMDb rating
Honey Danels (Jessica Alba) je lijepa i mlada plesna koreografkinja koja živi u Istočnom Harlemu, u New yorku. Ples je njen život i sve bi dala da uspije. Honey podučava hip hop u lokalnom centru za mlade i trudi se djecu maknuti sa ceste i čuvati ih od neprilika. Na snimanju jednog video spota dobije priliku postati koreografkinja. No, kada joj mentor, poznati redatelj video spotova Michael Ellis (David Moscow) postavi ultimatum - ili će spavati s njim ili će joj ovaj zatvoriti vrata plesnog biznisa, Honey je na mukama što napraviti. Odreći se sna ili morala?
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Gojko   (2012-07-03 9:19 PM) [Sadrzaj]
Odlican, topao film, divna prica, svima ga preporucujem! Da ne govorim da glavnu ulogu igra najlepse lice planete Zemlje, Dzesika Alba!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|