» » Komedije, Strani Filmovi, 2020

Hüvasti, NSVL Aka Goodbye Soviet Union (2020)

IMDb rating
Porodica Tarkinen je ekscentrična porodica koja živi u Sovjetskom Savezu. Oni su Ingrijski Finci, najveća manjina finskog govornog područja u današnjoj Rusiji, i žive u oblasti koja je u potpunosti rusifikovana posle Drugog svetskog rata. Johanes odrasta s babom i dedom u zatvorenom gradu Lenjingradu 3, dok njegova odsutna majka povremeno dođe sa rada u Finskoj, donoseći mu željene predmete sa Zapada. Često prepušten sopstvenim uređajima, Johanes upada u nevolju i zaljubljuje se u prijateljicu Veru. Ali Sovjetski Savez se raspada i otvaraju se putevi ka slobodi i Zapadu. To je početak epskog porodičnog putovanja koje će ih odvesti u Talin u Estoniji, krajem 1980-ih.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
contessafonsenta   (2022-01-07 4:09 PM) [Sadrzaj]
Lep filmić, ali mi se čini da će biti nastavka.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|