IMDb rating
„Kavez“ istražuje surovu realnost današnjeg američkog imigracionog sistema viđenog očima Oskara, 12-godišnjeg školarca iz Hondurasa, čije su neželjene veze s nasilnim lokalnim bandama navele njegove roditelje da ga prokrijumčare van zemlje u nadi da će pobeći u SAD i početi novi život s ujakom Manuelom, koji je nedavno emigrirao. Nakon što ga u pustinji u Arizoni uhvate pogranični agenti i pošalju u centar za maloletne imigrante, Oskar pokušava da povrati kontrolu nad svojom sudbinom, sprijateljujući se s kolumbijskim dečakom Rafaelom, a kasnije i američkim novinarom koji pristaje da nađe Manuela u zamenu za informacije o životu u centru. Oskar napokon može da se vrati Manuelu, ali nova opasnost vreba iza ćoška u vidu saslušanja bez pravnog zastupnika, a potom sledi samostalno putovanje autobusom do grada spasa u kom će započeti novi život, mada ne onakav kakav je zamišljao kad je ulazio u SAD.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|