» » Drama, Strani Filmovi, Akcija, Fantazija

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)

Na selu u kraljevstvu Ehb živi Farmer (Jason Statham) sa ženom Solanom (Claire Forlani) i sinom. Jednog dana, kada Solana i sin odu na tržnicu gradića Stonebridgea prodavati povrće, njihovu farmu napadnu stvorenja koja se nazivaju Krugsima. Uz pomoć susjeda Norricka (Ron Perlman), Farmer putuje u Stonbridge po suprugu i sina, no prije nego što ih uspije pronaći, Krugsi, koje kontrolira zli čarobnjak Gallian (Ray Liotta), ubiju njegovog sina i zarobe Solanu. Zajedno s Bastianom (Will Sanderson) i Norrickom, Farmer kreće u potragu. U međuvremenu, kraljev nećak Fallow (Matthew Lillard), zajedno s Gallianom sprema svrgnuti kralja Konreida (Burt Reynolds) i domoći se vlasti.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
gricko72   (2013-04-06 6:08 PM) [Sadrzaj]
prevod je losh  ziveli

+1   Spam
tatjana73   (2012-03-31 1:08 AM) [Sadrzaj]
da klopa

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|