» » Drama, Strani Filmovi, Akcija

Inglourious Basterds (2009)

Prokletnici (engl. Inglourious Basterds) je ratni film iz 2009. scenariste i režisera Kventina Tarantina u kome glavne uloge tumače Bred Pit, Kristof Valc i Melani Loran. Radnja filma govori o dve zavere kojima bi se izvršio atentat na politički vrh nacističke Nemačke — jedne koju planira mlada francuska Jevrejka, vlasnica bioskopa, koju igra Loranova — i druge koju planira tim jevrejskih savezničkih vojnika koje predvodi poručnik Aldo Rejn koga igra Bred Pit.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
KARLOŠR2008   (2017-01-18 8:55 PM) [Sadrzaj]
Odlican!!

+1   Spam
6Kitober9   (2015-12-05 4:28 PM) [Sadrzaj]
U ovom filmu Waltz priča savršeno Njemački (Njegov maternji), skoro savršen Francuski i skoro savršen Italijanski, i veoma dobro Engleski. I to sve veoma tečno sa emocijama, kao da ih priča cio život. Lik je genijalac i odličan glumac, velika šteta što je proveo većinu svog života do svojih 50-tih glumeći u usr*nim Austrijskim serijama. Da je otkriven 20 godina ranije, zamislite koliko bi sjajnih uloga glumio! Long live Waltz.

0   Spam
zajackod   (2013-12-12 6:35 PM) [Sadrzaj]
ODLICAN FILM ciji je reditelj i pisac Quentin Tarantino ,mada su mi svi njegovi filmovi dobri na svoj nacin sa glavnom ulogom koju ovde nosi Brad Pitt + ima jos dosta poznatih glumaca ,npr. Mike Myers ,August Diehl ,Julie Dreyfus ,Sylvester Groth ,Denis Menochet i drugi ... Mene licno odusevljava i sama radnja filma koja se desava za vreme WWII rata /sto je period koji volim u filmovima ,a takodje i volim sve dokumentarne filmove o tom periodu ... Sto me podseti da upravo sada gledam dokumentarnu seriju od 13 epizoda na jednom drugom sajtu ,pod nazivom "WWII in HD"/ ... Znam da ovde nema bas puno dokumentaraca ,ali nadam se da ce se i to vremenom promeniti na No.1 sajtu "VOJVODINANET,COM" ... U svakom slucaju OVAJ FILM mi se VEOMA DOPAO i prilicno sam se ZABAVIO gledajuci ga sto takodje zelim i vama ... POZDRAV SVIMA i PREPORUKE ZA FILM  da ... !!!  B)

0   Spam
Metnem   (2013-11-03 1:46 AM) [Sadrzaj]
sviđa mi se film cao

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|