» » Drama, Strani Filmovi, 2019

Interior (2019)

IMDb rating
Film prikazuje dvije zasebne priče o Macieku i Magdi čiji se putovi na kraju isprepletu. Maciek se mora boriti s nepoštenim poslodavcem. Magda, koja radi u vijećnici, postupno primjećuje svu prljavštinu i korupciju oko sebe. Macieka (35) prevari šef te on ukrade njegov auto i krene u očajničku vožnju. Vozi se unutrašnjošću Poljske, gdje se ljudi pripremaju za proslavu neodređene obljetnice. U međuvremenu, Magda (35), zaposlenica gradske vijećnice zadužena za obljetnice, isprva vrlo predana, postupno primjećuje svu prljavštinu i korupciju oko sebe. U nekom trenutku mora birati između svoje karijere i integriteta, hoće li to prihvatiti ili riskirati karijeru i otići. Na dan proslave, Maciek i Magda napokon se sastaju. Hoće li im to nešto promijeniti?
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|