» » Avanture, Drama, Strani Filmovi

Into the Wild (2007)

Adaptacija knjige Jona Krakauera "Into The Wild", o životu i smrti mladog avanturista Christophera McCandlessa. Sean Penn je režirao i napisao scenarij za film. "Into The Wild" je postigao fantastičan uspjeh kod kritike zbog čega ga je Američki Filmski Institut proglasio filmom godine."Into The Wild" nam priča priču o Christopheru McCandlessu (Emile Hirsch), studentu koji pohađa sveučilište Emory. Uz izvrstne ocjene Christopher se također ističe u sportskim aktivnostima. Nakon diplomiranja, McCandless odluči dati svoju cijelu ušteđevinu, 24,000$, u dobrotvorne svrhe. Kada se riješi novca u banci on uništi sve svoje dokumente i novac u novčaniku.

Christopher se odlučio udaljiti od civilizacije i provesti neko vrijeme putujući zemljom kako bi se pripremio za konačni test izdržljivosti, život na Aljasci. Tijekom svojih putovanja on susreće mnoštvo različitih likova na čije živote utječe i više nego je mislio.

Film dobitnik Zlatnog globusa, s dvije naominacije za Oskara, snimljen je prema istinitoj priči, inspiriran istoimenom novelom Jona Krakauera o mladom studentu koji je 1992. otišao u divljinu u potrazi za avanturom.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
wildrosae   (2014-08-29 0:12 AM) [Sadrzaj]
Ne radi ;(

+1   Spam
asmir666   (2014-06-12 6:50 AM) [Sadrzaj]
Odličan film!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|