IMDb rating
Maxi, kojoj je većina porodice poginula u terorističkom napadu, pridružuje se grupi koja je za napad odgovorna, a da to ni ne zna.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
soldier211   (2021-09-30 7:56 PM) [Sadrzaj]
bezveze,dosadan...Odgledao sam sat vremena i nemam zelje za vise...

-1   Spam
bosskeee   (2021-09-25 10:39 AM) [Sadrzaj]
buraz bravo , jer je film cista propaganda fasizma i bezpotrebnog nasilja , drogirani mladi ljudi , ubijaju crnce i arape na kraju filma samo zato sto su nadojeni pogresnim informacijama

+1   Spam
bosskeee   (2021-09-23 11:08 PM) [Sadrzaj]
na pocetku filma gde glavna junakinja upada u organizaciju zamalo nisu lincovali devojku u sali koja je izgovorila ZIG-HAJL , a posle sam nekoliko scena hrvat poszdravlja glavnog baju koji je ubio devojke porodicu sa ZA DOM SPREMNI tako da  sam odmah ugasio film jer su to dva ISTA POZDRAVA koji su koristili fasisti u WWII , i jebem vam mamu ko vam jedozvolio da snimite ovakav film !!!

0   Spam
Americanwoman   (2021-09-25 6:35 AM) [Sadrzaj]
Poptpuno podupirem tvoj stav i misljenje iako zivim na drugom kontinentu nisam domoljub , a kamoli nacionalist.
Na ZDS mi padne mrak na oci, a usi zabole .
Necu ga pogledati mada mi radnja ne djeluje losa.
Idem pogledati nesto sto je pametnije

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|