IMDb rating
Justine (Tallulah Haddon) je mlada, žestoko inteligentna žena podjednako snažnog apetita za samouništenjem. Uz jedinog prijatelja Peacha (Xavien Russell), guši je svijet koji nema mnogo smisla i gdje je alkohol jedini bijeg od njezina pogleda na beznadnu budućnost. Njezina socijalna radnica Leanne (Sian Reese-Williams) i liječnik (Steve Oram) pokušavaju je vratiti u društvo, ali Justine predobro razumije što joj to društvo može ponuditi i ne želi igrati po njegovim pravilima. Kad upozna Rachel (Sophie Reid), počinje se pojavljivati mogućnost sreće, ljubavi i budućnosti, ali njezina bol postaje duboka i dok demoni u njoj počinju izlaziti na površinu, pita se može li si dopustiti da se nada.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|