» » Drama, Triler, Strani Filmovi, Akcija

Kill Bill vol.1 (2003)

Glavni lik-Mlada (u tumačenju Ume Turman)-je nekadašnji plaćeni ubica poznata pod nadimkom Crna Mamba. Ona u jednom trenutku odlučuje da prestane sa svojim ‘poslom’ i započinje miran porodični život na jugu Teksasa. Ali, njenom šefu i ljubavniku Bilu se to nikako ne sviđa. On pronalazi Mladu i na dan njene svadbe, kada je Mlada već u poodmakloj trudnoći, upada i zajedno sa svojom ekipom ubica, koji svi imaju nadimke po zmijama otrovnicama, likvidira sve koji su se tu zatekli. Na kraju, Mladoj puca iz neposredne blizine u glavu. Igrom slučaja, Mlada uspeva da preživi i nakon dosta vremena provedenih u komi, kreće u svoju nemilosrdnu i brutalnu osvetu… U prvom delu, na njenom ‘meniju’ naći će se crnkinja iz predgrađa Vernita Grin i vođa kineske mafije O’Ren Iši, koje su zajedno sa Bilom učestvovale u masakru na njenoj svadbi u Teksasu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
natajeka   (2013-07-03 0:30 AM)
nije ceo film? :(

+1   Spam
lorenso   (2013-04-29 6:22 PM)

Dobar  :da:
 

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|