» » Drama, Triler, Strani Filmovi, Akcija

Kill Bill: Vol. 2 (2004)

Mlada se razračunava sa preostalo troje pripadnika zloglasne grupe “Otrovnice”, koja je izvršila masakr na njenoj svadbi. Prvi sledeći na listi je Bilov rođeni brat Bad, potom nemilosrdna El i na kraju sam vođa grupe i Mladin bivši ljubavnik – Bil. Bad živi u prikolici u pustinji i radi kao izbacivač u lokalnom striptiz-klubu. Kada Bil dođe da ga upozori da će Mlada želeti da mu se osveti, Bad izgleda da ne haje mnogo.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
MargotCinema   (2019-08-29 11:54 PM)
100x da se gleda i nikada da dosadi- Film sa jasnom, linearnom i dinamičnom radnjom.
Tarantino je lud za borilačkim veštinama, otud mi je vrlo bilo čudno da je u "BJU ...H " 2019, prikazao Brus Lee-ja kao prznicu , svadjalicu i kavgadžiju , koji je tako na castinzima provocirao nekog kaskadera od kojeg je dobio batine. Tarantino kao da je ovim hteo da skine mit o njemu, koristeći nečiju priču koja nije bila za javnost tada. Scena mi se nije dopala jer je Lee bio za nas Nebo, Bog  i Sunce i Mesec.
Razočarala sam se , iako je film vizuelno nenadmašiv ...ali to je samo moje mišljenje.

0   Spam
zozinjo980   (2013-06-01 2:04 PM)
Tarantino kao da

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|