» » Drama, Strani Filmovi, 2020

La isla de las mentiras Aka The Island of Lies (2020)

IMDb rating
Godine 1921, brod Santa Izabel je prevozeći 260 španskih emigranata u Ameriku potonuo nedaleko od ostrva Salvora, u Galiciji u Španiji. Samo tri žene sa ostrva su pritekle u pomoć i uspele da spasu 50 putnika. Taj herojski čin će ih skupo koštati. Iako su ove žene proglašene herojima, sumnja da je nesreća namerno izazvana širi se kao požar. Glavni pokretač glasina je argentinski novinar, koji dolazi na ostrvo da izveštava o priči. I dok novinar napreduje u istrazi, pritisak na tri žene je sve veći. Postoji mnogo neodgovorenih pitanja i dok istina polako izlazi na videlo, naše heroine počinju da da gube nevinost, a tradicionalni život na ostrvu biva zauvek promenjen.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Americanwoman   (2021-05-31 6:42 AM) [Sadrzaj]
Ma onako nista posebno Otok nepismenih i njihove mucke

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|