» » Drama, Strani Filmovi, Horor, 2021, Misterija

Last Night in Soho (2021)

IMDb rating
Modna dizajnerka je misteriozno uspjela da se vrati u 60-e godine prošlog vijeka, gdje upoznaje nevjerovatnog pjevača u nastanku. Međutim, brzo se ispostavlja da glamur nije sve što tu postoji, a snovi iz prošlosti počinju pucati i pretvarati se u nešto mnogo mračnije.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Education   (2021-11-27 8:48 PM) [Sadrzaj]
Pogledao sam film u jednom dahu. Film je izvanredan, smislen sa mnogo realnih scena. Svaki momenat filma propraćen je savršenom glumom i izvanrednom pričom koja se razlikuje od svega što sam do sada pogledao. Uverljive emocije dočaravaju jedinstvenost atmosfere svakog trenutka i bude kod gledaoca pažnju i očekivanje. Rasplet filma je krajnje neočekivan, nestvaran i neverovatan, jer ništa tokom njegovog celokupnog trajanja nije ukazivalo da će razvoj priče ići u takvom smeru. Film je tako koncipiran da je svaki njegov sledeći momenat nepredvidiv i neočekivan, što kod gledaoca budi dodatnu zainteresovanost i nastojanje da se dokuči prava istina i smisao dešavanja.

Pravo osveženje u svetu horora. Preporuka. da

0   Spam
lokafi   (2021-11-22 3:35 PM) [Sadrzaj]
Meni se film svidio.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|