» » Strani Filmovi, Akcija

Le dernier gang Aka Masked Mobsters (2007)

IMDb rating
Od sitnih krađa na klupama Bellevillea do eksponiranih pljački velikih pariških banaka, ovo je spektakularan uspon Simona (Vincent Elbaz) i njegove bande. Oni su sposobni isprazniti niz sefova pred nosom policije koju zbunjuje mirna drskost skupine. No koliko dugo će nerazdvojna banda uspijevati izbjeći krvoproliće, podnijeti dosadu bijega i boravka u tropima te imati ljubavni život, istovremeno igrajući se skrivača s policijom? To je posebno težak zadatak, u kojem se moraju natjecati s Milanom (Gilles Lellouche), policajcem koji ih je odlučio pokoriti još od njihovih prvih kriminalnih djela u kvartu. Opsjednut Simonovom bandom, Milanov je jedini cilj uhvatiti vođu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|