» » Komedije, Drama, Strani Filmovi

Le Redoutable Aka Godard Mon Amour (2017)

IMDb rating
Pariz, 1967. Žan-Lik Godar, najpoznatiji filmski reditelj svoje generacije, snima film Kineskinja sa ženom koju voli, Anom Vjazemski, koja je dvadeset godina mlađa od njega. Srećni, zaljubljeni, privlačni, oni se venčavaju. Ali, reakcije na film podstaknuće Žan-Lika na duboko preispitivanje. Događaji iz maja 1968. pojačaće ovaj proces, a kriza kroz koju prolazi Žan-Lik izmeniće ga u velikoj meri – od rediteljske zvezde on postaje maoistički umetnik, pogrešno shvaćen u onoj meri u kojoj ga je i nemoguće razumeti.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
vlada136   (2018-06-02 7:56 AM) [Sadrzaj]
Mnogo vise sam ocekiva od zaista odlicnog rezisera ili bolje reci autora u smislu kako su autorstvo i kreativnost zamisljali nosioci Novog talasa u Fran, kinematografiji.  Posebno je razocaravajuce jer se radi o solidnol literarnom predlosku  scenarija koji je koristio vise nego zanimljive memore izuzetno talentovane i zanimljive autobiografije Godareve prve zene.
Nagrade koje je ovaj tanusan filmic dobio vuku od kredita na konto remek dela Artist. Cak je i niska ocena na IMDB  od 6,7 precenjena - film je daleko ispod 6.
I dalje cekamo novo remek delo Michel Hazanavicius-u, kojem je ovaj film valjda potraga za pravom pricom.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|