» » Strani Filmovi, Akcija

Léon Aka Leon: The Professional (1994)

Leon je imigrant, koji zivi povucenim i mirnim zivotom, pije samo mleko, medjutim, njegovo zanimanje je profesionalni ubica. U njegovoj zgradi stanuje mala Matilda, dvanaestogodisnja Njujorcanka, koja zivi tuzan zivot s porodicom. Njen otac je kriminalac i cuva drogu za korumpiranog policajca Normana. Otac joj uleti u nesuglasice s Normanom i iz osvete njegov tim poubija celu porodicu. Prezivi jedino Matilda, koja je u tom trenutku bila u prodavnici. Ubrzo sigurnost nalazi u stanu neobicnog suseda. Kada sazna cime se njen novi prijatelj bavi, zamoli ga da joj osveti brata, a Leon vrlo dobro zna kako treba da postupi u takvoj situaciji. Trudi se na sve nacine da Matilda odustane od osvete, medjutim, njegova zelja da je izvuce iz problema je bezuspesna. U isto vreme, korumpirani policajac zeli da ukloni jedinog svedoka ubistva, malu Matildu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
maryja   (2017-03-09 8:33 AM)
jedan od mojih najomiljenijih filmova.

0   Spam
Oron   (2016-12-06 2:21 PM)
Prvi put sam gledao ovaj film daleke 1997 god i ostavio je mnogo dobar uticaj Jean Reno,Natali i onaj DEA shef policije(zaboravio sam mu ime).

+1   Spam
Cesarica   (2016-11-21 1:33 PM)
Kakav mocan, mocan film.. Must see svi, ko nije. Jean Reno omiljen  da rock

0   Spam
YORK   (2012-12-06 11:18 PM)
dobar film!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|