» » Strani Filmovi, 2016, Drama

Les Innocentes Aka The Innocents (2016)

IMDb rating
Drama nastala prema istinitim događajima smještena je u Poljsku, u 1945. godinu. Radnja filma prati Mathilde Beaulieu (Lou de Laâge), mladu francusku liječnicu koja radi za Crveni križ. Njen život se mijenja kada poljska redovnica benediktanskog samostana dođe tražiti njezinu pomoć. Mathilde u samostanu otkriva veći broj trudnih opatica koje su silovali sovjetski vojnici. Zbog bojazni od nedavno uspostavljene nove komunističke vlasti opatice su se obratile nevjernici Mathildi koja je njihova jedina nada.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+2   Spam
bukavac   (2016-10-04 4:42 PM)
Super film,vredi pogledati.
PS. Ruski vojnici u filmu mogu biti vojnici bilo koje zemlje na svetu tako da ne treba shvatiti da je film antiruski.

-1   Spam
KosovoJeSrbija   (2016-09-15 6:12 PM)
Ah ti zli Rusi, još jedno zapadno propagandno smeće.

+2   Spam
MargotCinema   (2016-09-15 9:28 PM)
Ali piše da je snimano prema istinitom događaju.Ako je tako činjenice moramo prihvatiti takve kakve jesu, bez obzira ko je činio zlodela-ova ili ona strana. Ne bih se složila da je "zapadno propagandno smeće". Imamo trenutak kada je kapetan razularene čete šutnuo svog vojnika u debelo meso i rasterao siledžije, prema tome, nisu svi isti...Film posmatramo kao prikaz ljudske patnje, kolektivne nesreće i tragedije koju donose ratni sukobi.

0   Spam
KosovoJeSrbija   (2016-09-15 10:47 PM)
Da ne idem sada sa onom degutantnom narodnom poslovicom o tarabi i natpisu na njoj, smatram da filmovi kod kojih se navodi da se rade po istinitom dogadjaju ne moraju da budu istiniti. Setimo se npr zadnjeg filma o Asanžu kojim su Ameri pokušali da se operu za sve brljotine koje je on razotkrio, pa je na kraju lik ispao egocentrični osobenjak koji je objavljujući spiskove ugrozio živote boraca za slobodu i demokratiju širom sveta, u prevodu ljudi koji su na platnom spisku Amera a koji rade protiv svoje zemlje. Istina je obično u rukama onog ko snima film, bolje rečeno onog ko ga finansira.

+2   Spam
MargotCinema   (2016-09-14 10:17 PM)
Jako lep film , dirljiv...

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|