» » Komedije, Strani Filmovi, Akcija, Horor, 2021

Let the Wrong One In (2021)

IMDb rating
Kada mladi radnik u supermarketu, Matt, otkrije da se njegov stariji, otuđeni brat Deco pretvorio u vampira, suočen je s dilemom: Hoće li riskirati vlastiti život kako bi pomogao svom bratu? Ili će ga probosti kolcem prije nego što proširi zarazu? Film prati mladog radnika u supermarketu, Matta, koji je malo previše fin za svoje dobro. Kada otkrije da se njegov stariji, otuđeni brat Deco pretvorio u vampira, suočen je s dilemom: Hoće li riskirati vlastiti život kako bi pomogao svom bratu, jer krv nije voda? Ili će ga probosti kolcem prije nego što proširi zarazu? U filmu glume nadolazeći irski talenti Karl Rice i Eoin Duffy, zajedno s ikonom „Buffy, ubojice vampira“, Anthonyjem Headom u ulozi Henryja, taksista koji u slobodno vrijeme lovi vampire.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Dusan94   (2022-08-08 11:31 PM) [Sadrzaj]
Mnogo jak film, ako vam se svideo Shaun of the Dead onda ce i ovaj

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|