» » Drama, Strani Filmovi, 2019

Letters from Antarctica (2019)

IMDb rating
Dijana (33) je samohrana majka koja nema snage da kaže svom osmogodišnjem sinu Nikiju da mu je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ona laže da je njegov otac na ekspediciji na Antarktiku i šalje pisma Nikiju u ime njegovog oca. Marija, Dijanina drugarica iz detinjstva, pokušava da joj pomogne da se oporavi od traume. Međutim, Dijana nije spremna da saopšti istinu svom sinu i odlaže taj trenutak. To stanje iluzije čini Nikija srećnim, ali ova laž postepeno uzima maha i deca u školi počinju da ismevaju njegove izmišljene priče sa Antarktika. Niki postaje agresivan i to privlači pažnju njegove učiteljice, gospođe Andrejeve. Nakon istrage koju sprovede, ona otkriva istinu o smrti njegovog oca.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|