IMDb rating
Leonard (G. Pearce) je čovjek bez dugotrajnog sjećanja, ima samo kratkotrajno. Zahvaljujući složenome sustavu podsjetnika rasutih po polaroid fotografijama, papirićima, pa čak i tetovažama na tijelu, zna da je primivši udarac u glavu u borbi sa silovateljem i ubojicom voljene žene zauvijek gurnut u sadašnjost. Iz prošlosti do njega neprestano dopiru kratki bljeskovi lica i događaja koje ne može povezati. Sve što čini, a očito je da traži ubojicu u želji da mu se osveti, dvojbeno je i vjerojatno pogrešno. Ne postoji nijedna čvrsta točka za koju bi se uhvatio, a odustajanje od obračuna s neuhvatljivim sjenama prošlosti učinilo bi upitnim i njegovu budućnost. Je li se pretvorio u smrtonosno oružje kojim upravljaju drugi? Ne otvara li osveta, kojom pokušava staviti točku na ono što je izgubio, novi krug zločina?
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-1   Spam
nela94   (2018-06-10 5:42 PM) [Sadrzaj]
Dobar ...jedina zamerka je to sto film traje skoro 2 sata jer prikazuju jedne te iste scene iznova i iznova obrnutim redosledom kako bi zbunili gledaoce, medjutim sve je poprilicno jasno. Pretpostavljam da je to uradjeno sa namerom da bismo bolje razumeli stanje u kome se nalazi glavni lik. Moja neka ocena je 7/10

0   Spam
thepantaman92   (2013-04-08 0:16 AM) [Sadrzaj]
odlican film, preporuke da

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|