» » Drama, Strani Filmovi, Akcija

Merchant of Death (1997)

IMDb rating
Osveta je prljav posao. Policijski detektiv Jim Randall (Michael Paré) kao šestogodišnji dječak svjedočio je smrti svojih roditelja i sestre. Trenutno pokušava razotkriti lanac trgovaca drogom koji predvodi Panella (Frank Notaro), čiji su plaćeni ubojice Velazquez (Tony Caprari) i Birch (Greg Melvill- Smith) likvidirali Randallovu obitelj prije dvadeset i tri godine. Nakon što mu se dogodilo da je “uletio” u još jednu policijsku zasjedu, šef Wasburn (Micheal McGovern) ga pošalje policijskom psihologu. Na terapiji kod doktorice Maggie, Randall se počinje prisjećati nemilih događaja. Osim toga, sazna da je Wasburn bio upleten u kupnju farme na kojoj je živjela Randallova obitelj.
“Trgovac smrću” punokrvni je akcić u kojem nema puno mudrovanja. Zaplet je prilično jednostavan - glavni junak, kojeg tumači poznati Michael Paré, na putu osvete jednostavno gazi preko svojih neprijatelja. Nemilosrdan i direktan, film je pravi dobitak za ljubitelje žanra, a Michael Paré nije razočarao niti ovog puta.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|