IMDb rating
„Minjan“ je nežan portret samospoznaje čija se radnja dešava 1980-ih u Njujorku koji se brzo menja. Dejvid je 17-godišnji student ješive koji živi u Bruklinu sa svojom imigrantskom porodicom rusko-jevrejskog porekla: oholom majkom i nasilnim ocem. Iako ima nežan odnos sa starijim građanima – svojim detinjastim dedom i parom starijih Jevreja, neautovanih homoseksualaca – Dejvida guše stege konzervativne verske zajednice. On traži utehu u knjigama Džejmsa Boldvina, gutljajima votke i na kraju u gej baru i zanosnom šankeru koji tamo radi. Dok Dejvid doživljava seksualno i duhovno buđenje, počinje da se suočava sa svojim izukrštanim identitetima kao imigrant, Jevrejin i homoseksualac.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
gundalinu   (2021-07-25 0:26 AM) [Sadrzaj]
Izuzetno dosadan film

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|