» » Drama, Strani Filmovi

My Sister's Keeper (2009)

Priča počinje kad sretnu obitelj zatekne vijest da njihova dvogodišnja kćer ima leukemiju.
Nada za Kateino ozdravljenje leži u sestri koja bi joj mogla spasiti život. Naime, Sara (Cameron Diaz), začne još jedno dijete, Annu, koju kasnije podvrgavaju brojnim medicinskim tretmanima i operacijama kako bi njena sestra ostala živa. Kad Anna malo odraste, shvati da i ona ima pravo na život, te se odluči oduprijeti svemu na što je njezina majka nagovara. Sara, koja je napustila svoju odvjetničku karijeru kako bi bila pored bolesne kćeri, spremna je za nju sve učiniti ma kud god da to dovelo. Brian (Alec Baldwin), njen suprug, u svemu je podržava, ali ipak je ponekad teško prati u cijeloj toj zavrzlami. Sve se preokreće kad 11-godišnja Anna kaže ne iskorištavanju svog tijela za spas sestre.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Alvin   (2012-08-09 5:30 PM) [Sadrzaj]
Mnogo tužan film :(

0   Spam
mala_plava_1991   (2012-06-12 7:19 PM) [Sadrzaj]
Konacno neko da je postavio ovaj film :)Gledala sam ga pre dve godine.Ko ne bude plakao uz njega,neka mi se javi u inbox.

0   Spam
Atina   (2012-06-12 7:07 PM) [Sadrzaj]
super film, :( :( :(

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|