» » Komedije, Strani Filmovi, 2017

Mify Aka Myths (2017)

IMDb rating
Poslednja nada ruske kinematografije, producent i režiser Fjodor (Bondarčuk) duguje veliku sumu kriminalcima. Glumac Sergej (Bezrukov) je igrao sve - od Isusa Hrista do veverice, pa je pao u depresiju i ne zna šta će sa sobom. Ivan (Urgant), najpopularniji TV voditelj u zemlji, ne može da prestane da se šali u svakodnevnom životu. Ivanova devojka ne razume zašto je zasmejava na doručku, u krevetu, pa čak i na sahrani. Čistom igrom slučaja, jedan Grk upada u središte života bogatih i slavnih. Ubrzo otkriva se da su sve predstave o životu zvezda mitovi. U stvari, sve je još mnogo gore. Pokušavajući da pomogne zvezdama da reše svoje probleme, naš junak se zaljubljuje u ženu gradonačelnika, koga igra Miloš Biković i odlučuje da učini sve da je ukrade s moskovskog Olimpa.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|