» » Drama, Triler, Strani Filmovi

No Country for Old Men (2007)

IMDb rating
Film počinje s kadrom opustjelog i nepreglednog krajolika u zapadnom Teksasu u lipnju 1980. Pripovjedač, lokalni šerif Ed Tom Bell (Jones) govori o mijenjaju vremena budući da regija postaje sve nasilnija. Uskoro susrećemo i Antona Chigurha (Bardem), hladnokrvnog ubojicu naoružanog pištoljem za ubijanje stoke.Film je osvojio četiri Oskara uključujući i onoga za najbolji film.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
gundalinu   (2021-07-24 1:41 PM) [Sadrzaj]
Jedan od najprecenjenijih filmova koji sam u životu gledao. Glupost neopevana, filozofiranje, isprazni dijalozi i... ništa. Još sat vremena sam izgubio pokušavajući da nađem neko objašnjenje šta sam gledao, šta sam propustio, ali osim ispraznog padanja u nesvest na glumu, snagu priče (a priče nema), ništa nisam saznao.

-1   Spam
autobus   (2016-09-02 0:50 AM) [Sadrzaj]
Jedan od rijetkih filmova za vrijeme čijeg gledanja se oči ne odvajaju od ekrana.Izvanredna priča, nevjerojatno napete scene, čudesni Barden koji zaista upečatljivo glumi masovnog ubicu psihopatu koji ubija ljude iz čistog hira otelovljujući u svojoj prirodi samu suštinu užasa..
skoro pa savrseno..

0   Spam
tamaratalulu   (2013-05-15 12:37 PM) [Sadrzaj]
radi :)

0   Spam
tamaratalulu   (2013-05-08 1:22 PM) [Sadrzaj]
ne radi

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|