» » Drama, Strani Filmovi, 2020

Odin vdokh Aka One Breath (2020)

IMDb rating
Marina Gordejeva ima četrdeset godina, neuspešan brak, posao koji joj ne pričinjava zadovoljstvo i nema nikakvu perspektivu. Neočekivano otkriva fridajving, ronjenje na dah, po život opasan vid sporta. Treba zadržati disanje i zaroniti u podvodni svet, gde je jedini neprijatelj tvoj sopstveni strah. Kao osnova za film poslužio je život "kraljice fridajvinga" Natalije Molčanove, koja je tim ekstremnim sportom zaista počela da se bavi u četrdesetoj godini, ali je uspela da postavi 40 svetskih rekorda i bude višestruka svetska šampionka u fridajvingu. Neke scene su stvarno snimane na dubini od sto metara. Za snimanje podvodnih scena angažovan je bračni par Žoli Gotje i Gijom Neri, poznati po svojim dokumentarcima iz morskih dubina, a oboje su se svojevremeno profesionalno bavili fridajvingom.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
cavijago   (2021-10-07 9:48 PM) [Sadrzaj]
Dobar

0   Spam
Mare021   (2021-10-07 2:06 AM) [Sadrzaj]
Dobar!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|