» » Drama, Strani Filmovi

One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)

Poglavica Bromden, američki Indijanac, za koga svi veruju da je gluvonem, priča o psihijatrijskoj ustanovi koju vodi svemoćna glavna sestra recede. U ovaj zastrašujući sivi svet stiže Randl Patrik Mekmarfi (Jack Nicholson), sitni prevarant slobodnog duha.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+3   Spam
amazonija   (2014-04-30 4:57 PM)
Remek dijelo svjetske filmske istorije!

+3   Spam
kiman_interceptor   (2013-07-24 1:56 AM)
LET IZNAD KUKAVIČIJEG GNIJEZDA dobio je 5 oskara. Preporuka!

+3   Spam
gagipfc76   (2013-07-21 10:51 PM)
Verujem da ima puno onih koji nisu odgledali ovu filmcinu prvensveno onih mladjih generacija jer jednostaqvno nisu imali priliku. Film koji svakako treba pogledati.

+4   Spam
Gale   (2013-07-21 2:29 PM)
Jedan od najboljih filmova sa Jack Nicholson-om pa možda čak i najbolji. Remek delo, jedno od vrhunskih ostvarenja u povesti filma. Neprevaziđena priča. Velika preporuka.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|