» » Drama, Strani Filmovi, 2020

Paper Spiders (2020)

IMDb rating
Sve što Melani želi je da normalno završi srednju školu, ali njen život iskače iz koloseka kad njena majka Don počne da pati od paranoidnih deluzija. “Papirni paukovi” je dirljiva priča o odrastanju u senci mentalne bolesti. Don, koja je nedavno ostala bez muža, počinje da oseća sve veću anksioznost zbog planova njene ćerke Melani da ode na koledž. Sukob sa svadljivim novim komšijom pogorša Donino psihičko stanje i ona počne da pokazuje znake paranoidnih deluzija. Melani pokuša da interveniše nekoliko puta, u nameri da pomogne svojoj mami, ali Donina paranoja počinje da izmiče kontroli. Njena izokrenuta realnost preti da uništi njihov divan odnos. Melani je primorana da donosi teške odluke, u želji da spasi život svojoj majci.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|