» » Drama, Strani Filmovi, 2020

Pilis Aka The Castle (2020)

IMDb rating
Monika, 13-godišnja litvanska pjevačica, dolazi u Dublin s majkom pijanisticom i dementnom bakom. Kad njezina majka proda njihove klavijature, Monika odbije odustati od svog sna o slavi i osmisli plan da ih vrati. Ova priča o odrastanju prati Moniku, trinaestogodišnju Litvanku, nekoliko tjedana nakon što je s majkom i bakom stigla u Dublin. Monika sanja da postane poznata glazbenica. Nakon što ona i njezina majka sviraju na sprovodu, tajanstveni stariji glazbeni impresario poziva ih da sviraju u „Dvorcu“, ali njezina je majka realist i umjesto toga proda njihove klavijature. Monika mora pribjeći očajničkim mjerama kako bi prikupila novac za najam „svojih“ klavijatura i iskoristila jedinstvenu priliku da ostvari snove.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|