» » Avanture, Strani Filmovi, Akcija, Fantazija

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Lord Cutler Beckett (Hollander) iz Istočnoindijske kompanije stekao je kontrolu nad zastrašujućim brodom duhova, Letećim Holandezom, i zlonamernim, osvetoljubivim kapetanom broda, Davyjem Jonesom (Nighy). Holandez sad luta po sedam mora, nezaustavljiv, bez milosti uništava gusarske brodove, pod zapovedništvom admirala Norringtona (Davenport). Will Turner (Bloom), Elizabeth Swann (Knightley i kapetan Barbossa (Rush) kreću u očajnički poduhvat da okupe devet Lordova koji su im jedina nada da pobede Becketta, Letećeg Holandeza i njegovu armadu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Oskar55   (2016-09-15 2:17 PM) [Sadrzaj]
Ne znam kakvo vi imate razmisljanje ali meni posle Pirata sa Kariba, Harry Pottera, Gospodara prestenova i Transformersa jos se ni jedan film nije pojavi sa tako dobrom pricom, glumcima, efektima, naravno i sa tolikim budzetom za snimanje... Ima dosta filmova kao sto su Iron Man, Warcraft, Zvezdani ratovi idt koji su istog zanra i ostavljaju utisak gore navedenih filmova ali opet nije to to... To je moje neko misljenje ovakvi filmovi su legendarni...!!!!

+2   Spam
Troll   (2016-07-07 0:00 AM) [Sadrzaj]
Kad ne znam sta da gledam ovo ide nema boljeg filma! :D

+2   Spam
Tetejac   (2013-08-28 6:49 PM) [Sadrzaj]
Culiga film zesce sranje.Profesionalni glumci.Visoko metarazni film.Rezija puca.Ima odlicnu pricu...OVAKVI FILMOVI SE MOGU SAMO POZELETI!!

-13   Spam
dejan21183   (2013-06-04 2:00 AM) [Sadrzaj]
Osim dobre produkcije i poznatih glumaca, film je inace zesce sranje. 7.5/10

+10   Spam
shaman   (2013-03-21 11:47 PM) [Sadrzaj]
nelupaj

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|