» » Avanture, Strani Filmovi, Akcija, Fantazija

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

IMDb rating
Ekscentrični kapetan Jack Sparrow se opet nalazi u mreži zavrzlama koje su mu složile neke nadprirodne sile. Riješio se prokletstva Crne Perle, ali nad glavom mu visi nova zastrašujuća prijetnja: duguje krvnu okladu utvari Davyu Jonesu, vladaru oceanskih dubina i kapetanu zastrašujućeg broda Leteći Holandez. Ukoliko Jack ne ispuni davno datu okladu, snaći će ga prokletstvo vječnog služenja zloduhu Jonesu. Will Turner i Elizabeth Swann odluče odgoditi vjenčanje ne bi li pomogli starom prijatelju u nevolji niti ne sluteći skorašnje probleme: okršaje s opakim morskim nemanima, neprijateljski nastrojenim otočanima, proročicom Tiom Dalmom , pa čak i Willovim davno izgubljenim ocem Bootstrap Billom. U međuvremenu, bezobzirni lovac na pirate Lord Cutler Beckett daje se u potragu za Mrtvačevom škrinjom ne bi li stekao moć kontrole nad Davyem Jonesom i jednom zauvijek iskorijenio pirate s Kariba.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+4   Spam
c0ne   (2012-05-14 11:04 PM)
Danas sam slucao nasao ovaj sajt zato sto sam hteo da gledam ovaj film sve radi kako treba najbolji ste!!!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|