» » Drama, Strani Filmovi, Istorijski, Akcija, 2020

Podolskiye kursanty Aka The Last Frontier (2020)

IMDb rating
Film nam donosi priču o herojskom otporu Podolsk kadeta u okolini Moskve oktobra 1941. godine. Kadeti iz pješadijske i artiljerijske škole Podolsk su poslati na Ilyinsky liniju odbrane, kako bi se borili rame uz rame sa sovjetskom 43. armijom u pokušaju da se zaustavi njemačko napredovanje dok ne dođe pojačanje. Bespomoćno nadbrojani, ovi hrabri momci su položilii svoje živote u bici koja je trajala gotovo dvije sedmice kako bi omeli i usporili napredovanje nadmoćne njemačke vojske prema Moskvi.. Ovaj film nije o ratu. Ovdje se radi o ljubavi, te o putu odrastanja. Oko 3500 kadeta je poslato da drži liniju odbrane izvan Moskve i većina ih je tamo ostala za čitavu vječnost.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
r3b3l   (Juce 9:26 PM) [Sadrzaj]
Kada gledam film... gledam film... i doživljavam ga na osnovu njega samog, a ne na osnovu toga tko ga je snimio i kojim jezikom glumci govore. Svaki ratni film sadrži određeni nivo propagande, bilo da je američki bilo ruski film. Sve to stavljam na stranu i gledam film i kako se radnja u njemu veže i odvija.
Da mi se kosa digla na ćelavoj glavi... gledajući ovaj film... digla se... Ali ne zbog propagande, već zato što je film zaista dobro urađen.

0   Spam
Asteriks72   (Juce 7:34 PM) [Sadrzaj]
bas dobar da

+1   Spam
cavijago   (2021-01-15 0:28 AM) [Sadrzaj]
Dobar

+1   Spam
zevs1   (2021-01-14 3:30 PM) [Sadrzaj]
Konacno,posle duzeg vremena odlican ruski ratni film!  da

+1   Spam
rafailovic   (2021-01-14 3:16 PM) [Sadrzaj]
Dobar

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|