IMDb rating
Džordž je sredovečni eksperimentalni fizičar koji je nedavno izgubio ugovor za ispitivanje radijacije za telekomunikacionu kompaniju Oztel. U očajničkom pokušaju da pronađe instituciju koja će uložiti u njegov projekat, Džordž prevari univerzitet tvrdeći da ima prava za svoje istraživanje dok nevoljno prihvata Toma za svog partnera. Nada se da će ovaj projekat biti njegova zaostavština. Tom, u kasnim dvadesetim, inteligentan je i nepodnošljiv, s doktoratima iz matematike i teorijske fizike, a podrška mu je njegova devojka Alisija. Želi da poslane slavni naučnik. Džordžu kaže svoju zamisao koja pomaže u stvaranju stabilne radijacije. Tom i Džordž se zbliže i shvate da mogu zajedno da rade. Ali jednog poslepodneva Tom vidi znak s neba. Hoće li i nakon toga ostati dobri saradnici?
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+2   Spam
Kasialien   (2021-04-29 7:26 PM) [Sadrzaj]
Upravo sam zaspao u toku gledanja filma, sad neznam ni gde sam stigao?  %)

+1   Spam
skubi77   (2021-04-29 8:37 PM) [Sadrzaj]
Ma nije ni bitno, predji na sledeci...  cao

+1   Spam
skubi77   (2021-04-28 3:58 PM) [Sadrzaj]
Dobar za one koji imaju nesanicu, kad pocnu da gledaju ubrzo ce zaspati...  xd

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|