» » Drama, Triler, Strani Filmovi, 2019, Horor

Random Acts of Violence (2019)

IMDb rating
Koje su stvarne posledice kada život počne da oponaša umetnost? Tvorac stripova Tod Vokli, njegova supruga Keti, asistentkinja Aurora i najbolji prijatelj, vlasnik ’Hard Calibre Comics Ezra’, kreću na putovanje od Toronta do Njujorka na strip konvenciju gde počinju da se dešavaju loše stvari. Ljude počinju da ubijaju. Ubrzo postaje jasno da pomahnitali obožavalac koristi Todov strip “SLASHERMAN“ kao inspiraciju za ubistva, i kako je sve više mrtvih, Todovi prijatelji i porodica postaju žrtve. Tod će da bude prisiljen da preuzme umetničku odgovornost. Ovaj horor će lako da postane omiljeni kult, jer je zagrebao zabavni element horora dok traži dublje značenje iza nasilja. Film istražuje ideju legitimne okrutnosti i činjenicu da čudovišta nisu samo čudovišta, već slomljeni ljudi. Protežući se s jednog kraja emocionalnog spektra na drugi, ogleda se umetnost, društvo i nasilje.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|