IMDb rating
Tri prijatelja vraćaju se iz inozemstva i svaki od njih nailazi na nešto iz svoje prošlosti. Napokon odlaze u svoj rodni grad Plovdiv kako bi spasili kuću jednog od prijatelja iz djetinjstva od rušenja. Četvorica prijatelja dogovore se da će se sastati u svom rodnom gradu Plovdivu dvadeset godina nakon što je svaki krenuo svojim putom. Trojica stižu na sastanak: Victor, koji je postao pilot, Deyan, bankar, i Acho, glumac. Nedostaje samo Alex koji je ujedno i jedini koji je ostao u gradu. Trojac ga odluči pokušati pronaći. Ubrzo shvaćamo da Alex ima ozbiljan problem. Njegov obiteljski dom u kojem su svi oni proveli djetinjstvo i iskusili prve romantične nevolje, a koji je ujedno i spomenik kulture, zauzeo je njegov rođak Branimir koji ga namjerava uništiti i na njegovu mjestu sagraditi poslovnu zgradu. Victor, Deyan i Acho odluče ostati i pomoći Alexu vratiti kuću koja mu s pravom pripada.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Melora   (2022-11-04 1:54 PM) [Sadrzaj]
Svidio mi se. Preporucujem pogledati.

0   Spam
Americanwoman   (2022-11-03 7:06 AM) [Sadrzaj]
Nije los film za bugare zanimljiva pricica mozak na pasu

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|