IMDb rating
Nastavak priče o četiri prijatelja koji su došli iz različitih zemalja kako bi se ponovno okupili 20 godina nakon što su napustili rodni Plovdiv. Ovaj put pomažu prijatelju koji pokušava spriječiti izgradnju na jednoj od posljednjih divljih plaža. „Okupljanje 2“ nastavlja priču o četiri prijatelja koji su došli iz različitih krajeva svijeta kako bi se ponovno okupili u svom rodnom gradu Plovdivu, 20 godina nakon što su otišli. Ovaj se put udružuju kako bi pomogli petom prijatelju koji pokušava spriječiti izgradnju na jednoj od posljednjih divljih plaža na jugozapadu Crnog mora. Budući da je jedan od njih glumac, odlučuju snimiti film o svojoj priči i od zarade otkupiti plažu. To dovodi do gomile komičnih i dramatičnih situacija u kojima su njihovo prijateljstvo i ljubav s njima važnim osobama stavljeni na kocku.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
TIGERVR   (2022-11-13 8:27 PM) [Sadrzaj]
Jednom rečju... Bugari! :)
Kad pogledaš Plovdiv u filmu ko da je na Azurnoj obali a ne na Crnom moru :)

0   Spam
Melora   (2022-11-04 5:23 PM) [Sadrzaj]
Prvi dio mi je bolji, ali svejedno preporuka.

0   Spam
Americanwoman   (2022-11-03 9:08 AM) [Sadrzaj]
Bolji od prvog dijela zabavan

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|