» » Strani Filmovi, Misterija, Triler, Horor, Akcija

Rise: Blood Hunter (2007)

Novinarka Sadie posvetila se istrazi tajanstvene sekte koja regrutuje mlade hipije iz Los Angelesa. Istražujući šta se krije iza misteriozne skupine, Sadie pada u ruke glavnom zlikovcu, da bi se, nedugo zatim, našla na pola puta između sveta živih i mrtvih. Dok nastoji pronaći izlaz iz mraka oseća sve veću potrebu za hranom odnosno ljudima...
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
zero0o   (2014-02-11 7:53 PM)
Interesantno. Nije klasičan,neloše potrošene 2 ure.

+1   Spam
zajackod   (2013-04-27 4:22 PM)
Na pocetku sam pomislio ,jao ovo je neki davez i dosada od filma+traje 120 min. itd.,ali kada se prica razvila shvatio sam da je film u stvari ODLICAN na svoj veoma zanimljiv i interesantan nacin!Prica o novinarki koja prateci pricu zavrsava u rukama vampira i cudom prezivljava ,ali naravno preobrazena i suocena da sama navikne sebe na taj nacin "zivota",bar dok se ne osveti vampiru koji joj je to ucinio...Tada radnja filma dobija svoj pravi tok.Sve u svemu nisam ocekivao da cu tako uzivati gledajuci ga ,uzevsi u obzir moje misljenje na pocetku ,/srecom sam pogresio.../ tj. ,film me je prijatno iznenadio...toliko od mene i PREPORUKA stoji ,vredi ga pogledati...POZDRAV ... !!!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|