» » Komedije, Strani Filmovi, 2013

Scary Movie 5 (2013)

Peti nastavak urnebesnog horor serijala u svježoj postavi, s posebnim pojavljivanjem legendarnih likova poput Chariea Sheena i Mikea Tysona koji tumače sami sebe. Koji filmovi su ih inspirirali ovog puta?Mladi par dovodi kući iz bolnice novorođenog sina i nakon toga svjedoče neobičnim aktivnostima u svom domu. Uz pomoć nadzornih kamera i tima eksperata spoznaju da ih progoni zli demon.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-1   Spam
Drug_Walter   (2014-02-28 0:04 AM)
teska budalastina!

-3   Spam
Nekodaleko   (2014-02-24 3:01 AM)
Pa evo ovako film nije los,, nemoze se porediti sa ostalim filmovima iz te fransize jer je mnooooooooogo slabiji. Moj vam je predlog pogledajte ga.  Necete se razocarati, pa mozda malo.  lol

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|