IMDb rating
U Kini je početak 17. veka obeležio dolazak na vlast Mandžurijaca, odnosno dinastije Čing. U zemlji poznatoj po borilačkim veštinama, oni su doneli krajnje radikalan zakon kojim su zabranili učenje i prakticiranje borilačkih veština, a sve radi uvođenja reda u državi. Vojnik na visokom položaju iz bivše vlasti, u novim okolnostima vidi priliku za zgrtanje velikog bogatstva. Tako on postaje glavni izvršilac spomenutog zakona, nemilosrdni egzekutor i progonitelj svih onih koji ga krše. Nakon više nego uspešne akcije ugnjetavanja boraca dolazi do drevnog sela, poslednjeg uporišta tradicinalnih boraca. U pokušaju kako bi spasili selo i svoje nasleđe, meštani okupljaju grupu boraca koja će se ući u legendu pod nazivom “7 mačeva”.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživača linkova. Naš sistem isključivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoć oko filmova
+1   Spam
frace   (2016-10-05 11:46 PM)
DOBAR FILM,STVARNO.
MORACU JOS JEDNOM DA POGLEDAM,JER SADA NISAM MOGAO DA ODPRATIM ZBOG SILNOG TELEFONA.NONSTOP ZZZZZZ,ZZZZZZ,U JE STA,GDE GORI JEB... cao ruza