» » Komedije, Romantika, Strani Filmovi

She's All That (1999)

IMDb rating
Zack je jedan od najboljih učenika u elitnoj školi na Beverly Hillsu, kapetan je nogometnog tima i glavni frajer, zabavlja sa najljepšom djevojkom u školi. Ali ona se tokom praznika zaljubljuje u drugog i ostavlja ga. Da bi sačuvao reputaciju, Zack pristaje na neobičnu okladu: morat će izvesti na maturalni ples djevojku koju izaberu njegovi prijatelji i od nje napraviti Kraljicu. Naravno, izbor je pao na povučenu djevojku sa debelim naočalama i pred Zackom je nemogući zadatak. Ali kada je Laney skinula naočale, sredila frizuru i obukla večernju haljinu, Zack shvaća da će na maturalnoj večeri dobiti mnogo više od obične oklade.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
tatjanafeldi   (2013-12-13 4:01 AM) [Sadrzaj]
:* :* :*

+2   Spam
Inge   (2013-08-27 0:14 AM) [Sadrzaj]
Sjajan film :)

+6   Spam
Lillyan   (2013-04-20 7:17 PM) [Sadrzaj]
Ovaj film i film "10 things I hate about you" su mi bili omiljeni dok sam bila tinejdzerka. Stoga,tinejdzeri i vi koji se tako osecate :D slobodno odgledajte,dobar je film!

+1   Spam
Nutella92   (2013-04-22 10:15 PM) [Sadrzaj]
hvala na preporuci hug

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|