IMDb rating
Nakon svih pustolovina, borbe sa zmajevima, spašavanja princeze i ostalog, Shrek (hrv. Vedran Mlikota, engl. Mike Myers) je postao pravi obiteljski čovjek s uvijek dosadnom svakodnevicom. U potrazi za svojim starim i dobrim danima, potpisuje ugovor s lukavim Cvilidretom (hrv. Vid Balog, engl. Walt Dohrn) koji bi mu trebao ponovno vratiti neki dan iz prošlog života, no on ga vara i uzima mu dan baš kada se Shrek rodio. Tako će se Shrek naći u sasvim drugoj dimenziji, u alternativnoj budućnosti u kojoj se on i Fiona (hrv. Renata Sabljak, engl. Cameron Diaz) nikada nisu susreli, u kojoj je baš on ugrožena vrsta, a Cvilidreta kralj. Ali ako se do izlaska sunca Shrek i Fiona poljube istinskom ljubavlju redovan tijek stvari će se vratiti, ali ako se to ne dogodi, Shrek će nestati. Cvilidreta šalje jato vještica da ga zaustave.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.




Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
zajackod   (2013-05-03 6:03 AM)
Nastavak DREAMWORKS-ovog dela ,napokon radi...ODLICNA animacija i prica o Shreku se nastavlja!Sada i mali i veliki mogu ponovo da UZIVAJU u ovoj pelepoj bajkovitoj SAGI ,naravno uz prvo odgledani 1-vi i 2-gi deo...Veliko HVALA na poravci TIMU "voj.net"-a,zele svi ljubitelji velikog mrzovoljnog Shreka...ZDRAVO !!!  cao

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|